Over mij

Ik ben Evelyn Ottema

Als puber verdiepte ik me al in de diepere waarheid van ons leven en in de wijsheid en grootsheid die er diep binnen in ons schuilt. In je eigen verantwoordelijkheid pakken voor je leven, verder kijken dan wat het denken zegt.

Na mijn afstuderen ben ik jaren werkzaam geweest in de psychiatrie, hier heb ik ontzettend veel geleerd over de mens en over wat mijn inziens een mens wel verder kan helpen op zijn/haar levenspad, maar ook zeker wat niet werkt.

Inmiddels ben ik al 8 jaar ondernemer en coach. Ik werk met vrouwen waarmee ik op zoek ga naar de diepere waarheid. Deze mooie vrouwen help ik weer in verbinding te komen met hun innerlijke stem.

Ook het hebben van een eigen bedrijf en de opleidingen die ik heb gevolgd, hebben me vele spiegels voorgehouden, en natuurlijk heeft het krijgen van mijn kinderen ook veel inzichten gegeven over mezelf en het leven.

Ik heb grote lessen in eenzaamheid, afscheid, en verkeerde keuzes mogen leren. Maar ook de grootse momenten van het leven mogen ervaren. Diepe dalen, mooie paden bewandeld en grootse hoogtepunten ervaren, dat heeft me gebracht tot wie en waar ik nu ben.

Trainingen, workshops, opleidingen, werk- en persoonlijke ervaringen hebben me geboden wat ik nodig heb om ook andere vrouwen te kunnen bieden wat ze nodig hebben om een stap verder te komen op hun pad. Met heel veel liefde loop ik even een stukje mee..

Ik gun jou dat je weer in verbinding kan zijn met wie je daadwerkelijk bent...

Je onzekerheid aankijken, stappen gaan zetten in je leven, hoe spannend ook, en te vertrouwen op jezelf en op het leven. niet meer proberen weg te komen van het ongemak, maar er doorheen te bewegen. Leren. groeien stappen zetten en voluit leven.