Aanbod overzicht

Trajecten

3 maanden traject 

Soms word je geconfronteerd met een pijnlijke ontevredenheid  over iets in je leven. Je weet niet goed welke richting je op moet bewegen. Zo blijf je in hetzelfde cirkeltje ronddraaien, in je eigen hoofd en leven. 

Je bent toe aan een nieuw perspectief op grote thema’s in je leven. Welke keuzes zijn er te maken? En welke stappen kan je nu daadwerkelijk zetten? 

Samen zoeken we uit waar het echt om gaat in jouw leven. We ontdekken wat je nodig hebt om verder te kunnen en wat je nu nog tegen houdt. En dan gaan de daadwerkelijk de stappen zetten die nu nodig zijn om voluit te kunnen leven. 

Duur 3 maanden. 

Klik hier voor meer informatie over het 3 maanden traject

 

1 maand traject 

Dit traject is interessant voor iedereen die worstelt met de kern te vinden in jezelf. Met jezelf blijf je vaak in het zelfde cirkeltje rond denken. En dus is het fijn als iemand je kan ondersteunen, kan helpen de chaos te ontwarren en je kan helpen met het vinden van je kern.  

Deze cursus is niet voor beginners in zelfontwikkeling. We gaan diep zoeken in jezelf en dus is het fijn als je al contact kan maken met je lichaam en de emoties die daarin schuilen kan waarnemen.  Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je leven?  

In mijn exclusieve 1:1 coachingstraject gaan we 1 maand intensief samenwerken. Wil jij meer plezier, vrijheid en diepe verbinding ervaren? Dit traject is persoonlijk en helemaal afgestemd op jou. Ben jij klaar met je klein houden, pleasen en voldoen aan andermans verwachtingen? Je leven loopt goed, je hebt alles wat je wenst maar nu voel je dat er (veel) meer in zit.

Duur 1 maand 

Klik hier voor meer informatie over het 1 maand traject

Ziels APK traject 

Voor alle dames met wie ik al eens ben wezen diepzielduiken in welk traject dan ook is er de ziels APK. Alles weer even doorsmeren, en aandraaien. Liggen we nog op koers? Wat is er veranderd in de tussentijd en hoe navigeren we nu verder? 

Duur: een dagdeel. En na een maand 1 telefonisch coaching

Klik hier voor meer informatie over het Ziels APK traject

 

Blokken

Blok Grenzen 

Hoe is er in het leven met jouw grenzen om gegaan? Hoe is jouw beeld van grenzen gevormd? Wat is de imprint van grenzen die je als kind hebt opgedaan? 

En hoe ga jij nu met die grenzen om? Ben je een pleaser? Ben je veel bezig met andermans verwachting? Hou je je klein of durf je voluit te leven? 

Dit zijn vragen die ik graag me je onderzoek tijdens het blok grenzen. Zodra je hier  een duidelijk beeld over hebt kan je hierin namelijk ook andere keuzes maken, en die zullen leiden tot een andere realiteit. 

Duur: 3 weken/ 3 dagdelen

Blok Zelfliefde 

Hoe sterker je zelfliefde is hoe makkelijker je door het leven gaat. Je kan diepere relaties met mensen aangaan, je maakt je meer druk over wat jij vind of wil, en minder om wat anderen daarvan zullen vinden. Hierdoor kies je sneller voor een relatie/baan/vriendschappen die echt bij je passen. Gewoonweg omdat je voelt dat jij dit waard bent (dit klinkt misschien cliché, en als een open deur, maar desalniettemin is het wel waar!) 

Duur: 3 weken/ 3 dagdelen

Blok Levenskracht 

Krachtig in je leven staan betekent dat je tevreden met jezelf bent, dat je de dingen doet die bij je passen en waar je blij van wordt. Dat je je in staat voelt om richting aan je eigen leven te geven. Dat je je niet meer klein houdt maar gaat staan met heel je zijn. 

In dit blok wakkeren we je innerlijke kracht aan en ga je weer staan voor jezelf. 

Duur: 3 weken/ 3 dagdelen