Aanbod overzicht

Trajecten

3 maanden traject 

Soms word je geconfronteerd met een pijnlijke ontevredenheid  over iets in je leven. Je weet niet goed welke richting je op moet bewegen. Zo blijf je in hetzelfde cirkeltje ronddraaien, in je eigen hoofd en leven. 

Je bent toe aan een nieuw perspectief op grote thema’s in je leven. Welke keuzes zijn er te maken? En welke stappen kan je nu daadwerkelijk zetten? 

Samen zoeken we uit waar het echt om gaat in jouw leven. We ontdekken wat je nodig hebt om verder te kunnen en wat je nu nog tegen houdt. En dan gaan de daadwerkelijk de stappen zetten die nu nodig zijn om voluit te kunnen leven. 

Duur 3 maanden. 

1 maand traject 

Je leven loopt goed, je hebt alles wat je wenste maar toch voel je dat er meer uit te halen valt. 

Maar wat wil je nou toch eigenlijk? 

Duur 1 maand 

Ziels APK traject 

Voor alle dames met wie ik al eens ben wezen diepzielduiken in welk traject dan ook is er de ziels APK. Alles weer even doorsmeren, en aandraaien. Liggen we nog op koers? Wat is er veranderd in de tussentijd en hoe navigeren we nu verder? Duur: een dagdeel. En na een maand 1 telefonisch coaching

Blokken

Blok Grenzen 

Hoe is er in het leven met jouw grenzen om gegaan? Hoe is jouw beeld van grenzen gevormd? Wat is de imprint van grenzen die je als kind hebt opgedaan? 

En hoe ga jij nu met die grenzen om? Ben je een pleaser? Ben je veel bezig met andermans verwachting? Hou je je klein of durf je voluit te leven? 

Dit zijn vragen die ik graag me je onderzoek tijdens het blok grenzen. Zodra je hier  een duidelijk beeld over hebt kan je hierin namelijk ook andere keuzes maken, en die zullen leiden tot een andere realiteit. 

Duur: 3 weken/ 3 dagdelen

Blok Zelfliefde 

Hoe sterker je zelfliefde is hoe makkelijker je door het leven gaat. Je kan diepere relaties met mensen aangaan, je maakt je meer druk over wat jij vind of wil, en minder om wat anderen daarvan zullen vinden. Hierdoor kies je sneller voor een relatie/baan/vriendschappen die echt bij je passen. Gewoonweg omdat je voelt dat jij dit waard bent (dit klinkt misschien cliché, en als een open deur, maar desalniettemin is het wel waar!) 

Duur: 3 weken/ 3 dagdelen

Blok Levenskracht 

Krachtig in je leven staan betekent dat je tevreden met jezelf bent, dat je de dingen doet die bij je passen en waar je blij van wordt. Dat je je in staat voelt om richting aan je eigen leven te geven. Dat je je niet meer klein houdt maar gaat staan met heel je zijn. 

In dit blok wakkeren we je innerlijke kracht aan en ga je weer staan voor jezelf. 

Duur: 3 weken/ 3 dagdelen