Coaching

Laten we samen diepzielduiken!

Graag bied ik jou een veilige, warme plek waar ruimte is om te voelen wat je werkelijke verlangens zijn. Om belemmerende patronen te herkennen en los te kunnen laten, zodat je weer vrijer kan leven. 

Mijn specialiteiten

Familieopstellingen 

Ik werk onder ander doormiddel van familieopstellingen. Welke keuzes je maakt in je leven en hoe je je gedraagt, wordt voor een groot deel bepaald door de familie waarin je bent opgegroeid. De patronen die toen zijn ontstaan kunnen je nu nog in de weg zitten om je eigen pad te bewandelen.

Persoonlijk ben ik nog steeds erg onder de indruk van de kracht van familieopstellingen omdat dit voorbij woorden gaat. Een opstelling valt niet te sturen waardoor je dus hele heldere antwoorden krijgt vanuit je ziel/hart/kern in plaats van vanuit je hoofd. 

Dit zijn de antwoorden die je nodig hebt om weer een stap te kunnen zetten. Je ziel krijgt als het ware een zetje, en zo zal de oplossing/ het inzicht/jouw waarheid/zich aan je ontvouwen. 

Zo kan je de onvrijheid in jezelf
doorbreken, weer dichter bij je essentie komen en zijn en uiten wie ze in wezen is.

Horen wat er diep van binnen speelt

Oftewel horen wat de ziel zegt ipv woorden. Het brein is druk en overstemd regelmatig de subtiele zachte aanwijzingen van de ziel. Terwijl je ziel vaak hele belangrijke dingen te zeggen heeft.

In mijn coachingsessies probeer ik als coach door de woorden heen te horen. vaak hoor ik verhalen die de cliënt zichzelf graag wil laten geloven zodat zij het gedrag kan continueren waarmee zij al bezig is. mijn taak is om het mentale stuk te omzeilen en te zakken naar dat gevoel, die diepere laag, te zakken naar het lijf en haar werkelijke waarheid. 
En naar voren te laten komen wat dat deel van jouw te zeggen heeft.

Zelfliefde/zelfcompassie

Wat ik heb ervaren is dat hoe sterker je zelfliefde is hoe makkelijker je door het leven gaat. Je kan diepere relaties met mensen aangaan, je maakt je meer druk over wat jij vind of wil en minder om wat anderen daarvan zullen vinden en kiest voor een relatie/baan/vriendschappen die echt bij je passen.

Vrouwelijkheid

In de wereld waarin wij leven draait het voornamelijk op mannelijke energie en is het soms lastig om ook je vrouwelijke kanten naar voren te laten komen in je leven. 

Wat ik bedoel met vrouwelijke energie: zachtheid, gevoeligheid, flow, intuïtie, leven vanuit je hart, overgave, vertrouwen. 

Doen wordt vaak belangrijker geacht dan zijn. Denken belangrijker dan voelen. Logica belangrijker dan intuïtie

En daar gaat het volgens mij mis, Juist die balans is zo belangrijk! Zoveel mensen hebben ergens de boodschap opgepikt dat mannelijke energie (logica, doellen behalen, daadkracht etc) belangrijker is dan de vrouwelijke energie. Met als gevolg dat ze contact met de vrouwenkracht zijn kwijtgeraakt. 

En dat is eeuwig zonde! De wereld schreeuwt om meer vrouwelijkheid. Het herontdekken van je vrouwenkracht is wat mij betreft dan ook één van de belangrijkste dingen die je als vrouw kan doen. Vooral voor jezelf maar ook voor een zachtere liefdevollere wereld. #ripple effect. 

spreken vanuit je hart 

Wie het hartsbewustzijn weet te herkennen en ontwikkelen, voelt zich levender, ervaart meer verbinding en heeft vaak meer moed om kwetsbaar te kunnen zijn. 

Aantrekkingskracht

Wat je denkt zal je creëren, wat je voelt zal je aantrekken, wat je je inbeeld zal je worden.