Als je durft lief te hebben kan je pas echt volluit leven

Bang om lief te hebben

Ergens onderweg is je hart gewond geraakt of heb je van dichtbij gevoeld hoe pijnlijk een gewond hart is, er heeft een groot verlies zijn sporen achter gelaten en is er een mechanisme naar boven gekomen om liefde te saboteren.

Uiteraard gaat dit niet bewust, de wens om te beminnen en bemint te worden is menselijk en dus niet ineens verdwenen. Je mist de liefde waar je zo naar verlangt.
Maar de angst om je open te stellen en kwetsbaar op te stellen is zoveel groter.
En dus is het patroon van afstoten en aantrekken je niet onbekend.

“Kom dichterbij want ik wil jouw liefde en ga weg want ik stik!”

Vaak is dit ook al een bekend patroon vanuit de familielijn. Ouders (of verder nog in de familielijn) die emotioneel niet beschikbaar zijn om welke reden dan ook. En dat zit zo diep... Er moet eerst ruimte komen voor begrip en acceptatie voordat je echt weer de verbinding met een ander aan kan gaan.

Liefde is zo mooi maar kan ook zo beangstigend zijn. Ik herken mezelf hier helemaal in. Hoe dieper de liefde hoe minder ik het durfde te voelen.
Ik heb ervoor gekozen om lief te hebben en nu heb een fantastische vriend en 2 heerlijke zoontjes.

Wat zou mijn leven er anders uit hebben gezien als ik niet die keuze had gemaakt.

Dit traject is wat voor jou als je de wens hebt om een liefdevolle relatie met jezelf en met een ander aan te gaan.


Mijn gesprekken met lieve Evelyn ervaarde ik zeer prettig. Ik stond compleet vast in mijn leven. Wist niet meer waar ik stond wat ik wilde en waar ik heen wilde gaan. Door de gesprekken kwam ik er achter wat ik wel wilde in een relatie en hoe mensen mij zien, wie ik ben en wat ik wil in het leven. Ik ben heel ver gekomen en voel mij gelukkig met waar ik nu sta. Dat heeft Evelyn mij meegegeven en nog zoveel meer. Een eyeopener...bedankt Evelyn. X'voluit liefhebben'

Duur: 4 maanden
een uitgebreide intake, waarin we jouw huidige en gewenste situatie in kaart brengen
3 trainingsdagen (incl. lunch, thee/koffie) vol inspiratie, energie, doorbraken, inzichten, plezier, aha momenten, kritische vragen en soms een liefdevolle schop onder je kont
3 tussengesprekken met weer dezelfde ingrediënten als tijdens de trainingsdag
je mag me tijdens dit traject altijd mailen met vragen of dingen die je wil delen
een afsluitbakje, onder het genot van een bakje evalueren de de afgelopen 4 maanden en maken we een plan voor de aankomede periode.
deze training is helemaal alleen voor jou en je krijgt volledige persoonlijke aandacht. Geen online training, maar gewoon face to face.

Prijs: € 1250 (of 4 x € 313)

Je mind-set zal zo veranderen dat je er de rest van je leven iets aan hebt. Het is een investering in een mooier leven. Ook jij bent het waard om te leven in liefde.

Het resultaat

Bij mijn klanten zie ik dat de band met hun ouders positief verandert, ze durven meer van zichzelf te houden, ze durven zich kwetsbaar op te stellen, zichzelf te laten zien en ze zelfs een echte verbinding aan gaan!