Weten wat je wilt maakt je ontspannen, vervuld, gefocust en daadkrachtig.

Je wist altijd goed wat je doel was maar nu ben je het toch echt even kwijt. Je wil alles uit het leven halen wat erin zit en je mooiste leven leiden, maar wat is dat dan precies? Je hebt het gevoel dat je vast zit! Je wil van alles wel maar wat wil je nou echt? Als je dan eenmaal voelt wat je echt graag zou willen zie je ineens allerlei beren op de weg en zakt de moed je acuut weer in de schoenen. Keuzes maken is nou eenmaal niet je sterkste kant en dus kom je ook niet echt ergens. Je voelt je doelloos en zit niet lekker in je vel.


Wat zou het heerlijk zijn om je weer daadkrachtig te voelen. Om te weten wat je wil in het leven en te weten wie je wil/kan zijn. Niet meer twijfelen maar een duidelijke focus en plan hebben, zodat je eindelijk weer kan voelen dat je van betekenis bent. Zodat je weer trots op jezelf kan zijn en blij bent met wie je bent. Dat je met een rijk en vervuld gevoel kan gaan slapen en meteen alweer zin hebt om morgen wakker te worden. Je bent een powervrouw, je moet het alleen weer even voelen.


In dit traject gaan we daar voor zorgen! Het is een kort traject waarin je weer even op scherp wordt gezet. Vanaf nu weet je precies wat je wil in je leven. Durf je keuzes te maken en laat je je niet meer tegenhouden door jezelf, of iemand anders met goedbedoelde adviezen. Weer terug op de juiste koers, met een duidelijke plan.


'The only limits in life are the ones you make!'


Evelyn zette mij op een andere koers. Een echte eye opener voor mij. Kijken naar het positieve deed ik al dacht ik, maar dit kan ik nog veel meer doen op meerdere punten in mijn leven. En belangrijkste voor mij; je creëert je eigen leven. Alleen jij kunt er wat van maken. Ik leef meer voor anderen maar ga nu proberen mezelf op nr 1 te zetten. Evelyn heeft de kracht om je in een positieve flow te brengen en ook te blijven.

Nikki


Herken jij jezelf in de volgende uitspraken? Dan is dit het programma voor jou!

'ik wil ook zo graag weten wat ik wil, ik heb het gevoel dat ik maar wat blijf hangen terwijl iedereen verder groeit’
‘ik voel me zo doelloos ’
‘die sleur, ik word er gek van, iedere dag lijkt hetzelfde, ik zou wel altijd willen reizen'  
'ik wil niet meer die eeuwige twijfelaar zijn'


'Ontdek wat je wilt’

duur: 1 maand


intake
1 trainingsdag (incl. lunch, thee/koffie) vol inspiratie, energie, doorbraken, inzichten, plezier, aha momenten, kritische vragen en soms een liefdevolle schop onder je kont
je mag me tijdens dit traject altijd mailen met vragen of dingen die je wil delen
een afsluitbakje, onder het genot van een bakje evalueren de de afgelopen maand en maken we een concreet en persoonlijk plan zodat je weer je precies wat je te doen staat de aankomede periode.
Deze training is helemaal alleen voor jou en je krijgt volledige persoonlijke aandacht. Geen online training, maar gewoon face to face.

Prijs: € 470,-

Je mind-set zal zo veranderen dat je er de rest van je leven iets aan hebt. Het is een investering in een mooier leven. Tijd om voor jezelf te kiezen!

Het resultaat

je voelt je weer daadkrachtig
je bent trots op jezelf en bent blij met wie je bent
je bent doelgericht en gefocust
je leven zal minder zwaar zal voelen
je zit weer lekker in je vel
je hebt (zelf)vertrouwen
je hebt meer rust in je hoofd en je lijf
het boeit je veel minder wat andere mensen van je zullen vinden
je ziet ineens wat er wél toe doet in je leven
je ervaart meer plezier in je leven
en nog veel meer moois…