Een stevige emotionele basis zorgt ervoor dat het leven je niet zo makkelijk uit balans gooit.


Je zit al een tijdje niet zo lekker in je vel. Je emoties schieten alle kanten uit en zelf weet je inmiddels niet goed meer hoe je je nou eigenlijk voelt. Je voelt je vaak eenzaam ondanks dat je weet dat je geliefd bent door veel mensen. Je hebt tijd nodig om tot jezelf te komen, maar hoe doe je dat eigenlijk, dat tot jezelf komen... Je wordt regelmatig door situaties overspoeld en probeert steeds je hoofd boven water te houden. Inmiddels ben je moe van al dat watertrappelen en wil je het niet meer zo. Een stevige emotionele basis staat gelijk aan een luchtbed, het geeft rust en ontspanning in zowel je hoofd als je leven.


Het leven is nou eenmaal niet een aaneenschakeling van gelukkige momenten en gevoelens. Dat is maar goed ook, zonder ongeluk geen geluk, zonder verdriet geen vreugde etc... Juist de zwaarste tijden helpen je het meest vooruit.


Wel helpt het enorm om deze momenten aan te gaan met een stevige basis. Het zal je veel rust brengen als je ontdekt hoe je om kan gaan met je emoties. In lastige tijden helpt het om te weten wie je in essentie bent en hoe je daar weer bij terug komt. Niet steeds al die drama en gepieker in je hoofd. Maar te leven in vertrouwen, wat het leven je ook voor obstakels brengt , jij kan het wel hebben. Je hoeft niet meer vluchten voor de ongemakken die er op je pad komen want er is rust en vertrouwen in jou. Het is minder belangrijk wat men van je vindt omdat jij jezelf een mooi mens vindt. Je bent blij met jezelf en kan je masker afzetten. Vanaf nu kan je gewoon leven vanuit je hart en intuïtie. Je kan weer jezelf zijn...


In dit traject gaan we daarvoor zorgen! Het traject duurt 4 maanden, in die 4 maanden zorgen we voor meer rust in je hoofd en vertrouwen in je hart. Alsof er een last van je schouder valt, je hoeft niet meer te piekeren en te stressen. Je mag alles gewoon loslaten, vertrouwen en genieten van je leven. Tijdens deze 4 maanden zal ik je steunen, helpen, meedenken, motiveren en inspireren zodat je een steving basis hebt om op terug te vallen tijdens de rest van je pad.


"'You are where you are in life because of what you believe is possible for you'Ik weet nog dat ik terug kwam van mijn reis en mijn pad niet zo goed kon vinden. Het leek me leuk eens met iemand mijn ‘problemen’ te delen om verder te komen in waar ik vast zat. Ik zag meerdere keren de advertentie voorbij komen op Facebook en wat ben ik blij en dankbaar dat ik zo’n leuke mens heb ontmoet als jou. Altijd open, luisterend naar mijn verhaal, het delen van eigen ervaringen en wat hebben we ook veel plezier en lol gehad. Super blij werd ik altijd van die dagen. Mijn leven is nóg veel leuker geworden dan dat hij al was. Door de woorden, opdrachtjes en inzichten heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en het allerbelangrijkste en mooiste mijn eigenwaarde.
Kortom, ik heb zooooooooveel gehad aan jou leuke coachdagen, gesprekken en inzichten. Ben ik je heel erg dankbaar voor!
LindaHerken jij jezelf in de volgende uitspraken?

'ik word soms gek van mezelf en mijn emoties'
‘ik voel me soms echt een dramaqueen’
'ik wil graag meer rust en plezier in mijn hoofd en leven'


          ‘Innerlijke rust’

Duur: 4 maanden

in een dagdeel brengen we jouw huidige en gewenste situatie in kaart
3 trainingsdagen (incl. lunch, thee/koffie) vol inspiratie, energie, doorbraken, inzichten, plezier, aha momenten, kritische vragen en soms een liefdevolle schop onder je kont
3 tussengesprekken met weer dezelfde ingrediënten als tijdens de trainingsdag
je mag me tijdens dit traject altijd mailen met vragen of dingen die je wil delen
een afsluitbakje, onder het genot van een bakje evalueren de de afgelopen 4 maanden en maken we een plan voor de aankomede periode.
Deze training is helemaal alleen voor jou en je krijgt volledige persoonlijke aandacht. Geen online training, maar gewoon face to face.

Prijs: € 1250 (of 4 x € 313)

Je mind-set zal zo veranderen dat je er de rest van je leven iets aan hebt. Het is een investering in een mooier leven. Kies nu eindelijk voor jezelf ,want ook jij bent het zó waard om een mooi leven te leiden!

Het resultaat

je zit weer lekker in je vel
je hebt vertrouwen in jezelf en het leven
je ervaart meer rust in je hoofd
je bent minder snel uit het veld geslagen
je maakt je minder druk over onbelangrijke dingen
het leven minder zwaar zal voelen
je je piekert minder
je leert om in jezelf te vertrouwen en in het leven
het boeit je veel minder wat andere mensen van je zullen vinden
je weet beter wie je bent en wat je wil
je voelt je vervuld
en nog veel meer moois…