Je vrij voelen in alles wat je doet


Herken je dit?

Je voelt het gevoel van leegte en ontevredenheid groeien. Je hebt in princiepe niets te klagen, je bent gezond, prima baan en hebt lieve mensen om je heen. Toch voel je je niet écht gelukkig. Je mist iets maar kunt niet echt ontdekken wat. Er is niets mis maar toch klopt het niet, is dit het nou?!

Dat lege gevoel dat je steeds voelt, wil jou vertellen dat het tijd is om in actie te komen! Als je weer gelukkig wil zijn zal je stappen moeten zetten om een einde te maken aan die irritante sleur!

Het is tijd om het leven weer helemaal aan te gaan met alles wat daarbij komt kijken. De comfortzone voelt veilig maar je leeft niet voluit, je groeit er niet en je kan er nooit volledig jezelf zijn.


Ik geloof dat elke vrouw haar droom waar kan maken en ik geloof dat je hier niet eens keihard voor hoeft te werken, je er van alles voor op moet geven of het niet naast een gezin of een druk sociaal leven kan bestaan.

Nee.. Ik geloof dat je kan doen waar je van houdt, dat je niet te veel kan wensen, en dat je je vrij mag voelen in al je verlangens. In mijn bedrijf heb ik inmiddels veel vrouwen mogen bergeleiden in het ontdekken en waarmaken van hun dromen, het terug vinden van hun eigen kracht, zelfliefde en intuitie. Ik zeg niet dat dit makkelijk is maar zeker wel mogelijk! Op de lastige momenten ben ik er om met je naar de blokkades te kijken en om je te helpen hier doorheen te breken en op de mooie momenten ben ik er om je overwinningen met je te vieren. Het is een prachtig proces die ik graag met jouw aan ga! In dit traject neem ik je mee in de energie/mindset die ervoor nodig is om neer te zetten wat je wenst, of dit nou een eigen bedrijf is of een ander levensdoel is.

Dus.... ben je er klaar voor om alles uit je leven te halen? Is het tijd om je mooiste leven te leven? In dit traject gaan we 7 maanden lang samen alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat jouw leven precies zo wordt als dat jij wenst! Stap voor stap overwinnen we obstakels, angsten en beperkingen. Dit vraagt om moed, en het schenkt je vrijheid. Zodat je aan het einde van je leven kan zeggen: ik heb echt gelééfd!


"VOLG HET PAD VAN JOUW DROMEN, NIET DE SNELWEG VAN ANDERMANS VERWACHTINGEN"


Ik maakte een afspraak bij Evelyn, met nog geen idee hoe deze vrouw mij weer verder kon helpen, naar mijn idee had ik alles zelf wel uitgevonden en wist ik ook waar mijn zwakke punten lagen. Dat moest ik toch zelf wel kunnen oplossen? Desondanks voelde ik nog steeds een gemis, waar je geen woorden aan kunt geven. Een soort van overlevingsstand die je niet kunt uitschakelen.

De eerste afspraak was een oriënterend gesprek, ik kon nog afhaken voor mijn gevoel, er achter komen dat het allemaal wel mee viel. Maar gaande weg het gesprek merkte ik wel meteen hier moet ik voor gaan, dit moet ik voor mezelf doen! Waarom? Omdat ik het waard ben! Degene die mij dat heel duidelijk heeft gemaakt is Evelyn, zelfs als ik dacht wat ik nu vertel slaat nergens op, dacht ze met me mee en niet om me terecht te wijzen, maar juist om me weer een stap verder te helpen! Omdat je het waard bent en dat gene wat je wenst beslist niet onmogelijk is! Zolang je er maar in gelooft.

Ik heb de sessies met Evelyn dan ook als erg prettig ervaren! Laagdrempelig, met respect en erg liefdevol! Ze heeft me geleerd weer meer te voelen en dat ook toe te laten in plaats van het knopje 'overlevingsstand aan'. Ik hoop dan ook dat ze nog heel veel andere mensen een stap verder gaat helpen.


Herken jij jezelf in de volgende uitspraken? Dan is dit het programma voor jou!

‘Ik heb het gevoel dat ik vast zit in het leven dat ik heb. Ik zou van alles wel anders willen maar dat kan niet zomaar’
‘het leven voelt als overleven in plaats van écht leven!’
‘Ik weet wie ik ben en wat ik te bieden heb, maar toch blijf ik steeds tegen de zelfde dingen aan lopen.'
‘Wat is er gebeurd met al die dromen die ik had?’
‘iedere week lijkt het zelfde. Ik kijk dagen uit naar het weekend, die vliegt vervolgens voorbij, en dan is het alweer maandag! Is dit het nou?’
‘Ik weet wel ongeveer wat ik wil, maar ik krijg het nog niet voor elkaar om echt te leven zoals ik dat graag wil.'‘Creëer het leven van je dromen!’

Duur: 7 maanden


7 maanden lang ondersteuning, oftewel je mag me tijdens dit traject altijd mailen met vragen of dingen die je wil delen
een uitgebreide intake, waarin we jouw huidige en gewenste situatie in kaart brengen
6 trainingsdag (incl. lunch, thee/koffie) vol inspiratie, energie, doorbraken, inzichten, plezier, aha momenten, kritische vragen en soms een liefdevolle schop onder je kont
5 tussengesprekken met weer dezelfde ingrediënten als tijdens de trainingsdag

afrondend gesprek incl een heerlijke gezellige afscheidslunch en een actieplan voor de aankomende tijd
terugkom ochtend (incl. lunch, thee/koffie) vol inspiratie, energie, doorbraken, inzichten, plezier, aha momenten, kritische vragen en soms een liefdevolle schop onder je kont, zoals je gewent bent van de trainingsdag.
deze training is helemaal alleen voor jou en je krijgt volledige persoonlijke aandacht. Geen online training, maar gewoon face to face.

Prijs: € 2100,-

Je mind-set zal zo veranderen dat je er de rest van je leven iets aan hebt. Het is een investering in een mooier leven. Kies nu eindelijk voor jezelf ,want ook jij bent het zó waard om een mooi leven te leiden!

Het resultaat
veel blokkades lichter en kansen rijker!
je gaat je dromen waarmaken
leven vanuit je passie
je voelt dat je echt alles uit je leven haalt
je zit weer lekker in je vel
je mind-set zal zo veranderen dat je leven minder zwaar zal voelen
je gaat voelen en zien hoeveel kracht er eigenlijk in je zit
je zal veel meer plezier ervaren in je leven
alles voelt een stukje lichter
je leert om in jezelf te vertrouwen en in het leven
het boeit je veel minder wat andere mensen van je zullen vinden
je oordeel over jezelf en anderen zal milder worden
je hoeft niet meer perfect te zijn of in een plaatje te passen

en nog veel meer moois…