Programma's


Gratis consult

Heb je het gevoel dat je niet alles uit het leven haalt wat erin zit? Ben je op zoek naar meer betekenis in je leven? Meld je dan aan voor een gratis persoonlijk gesprek tussen jou en mij van ongeveer een uur. Tijdens dit gesprek kijken we of ik de juiste persoon ben die jouw verder kan helpen, denk ik met je mee en krijg je concrete tips.


Ik weet het even niet meer...

Er zijn momenten in het leven dat je het allemaal even niet meer weet. Je weet niet goed meer wat je wil, je voelt je doelloos, vind het moeilijk om keuzes te maken en zit niet lekker in je vel. Wat zou het heerlijk zijn om je weer daadkrachtig te voelen om weer te weten wat je wil en te weten wie je wil/kan zijn. Niet meer te twijfelen maar een duidelijke focus en plan te hebben. En misschien nog wel het belangrijkste om weer trots te zijn op wie je bent. In dit traject gaan we daarvoor zorgen!Een stevige basis

In dit traject van 2
maanden leer je hoe om te gaan met je emoties zodat die niet meer steeds alle kanten uitschieten. Zo kan het leven je niet meer zo makkelijk uit balans gooien. Je leert wie je in essentie bent, wat je precies wil, je leert oude patronen te doorbreken en ontdekt nieuwe mogelijkheden. Je harde masker kan af en je mag gaan leven vanuit je hart. Niet meer vluchten voor de ongemakken die er op je pad komen. Niet meer bevriezen maar voelen. Samen zorgen we voor minder drama en meer geluk en help ik je een stukje op weg op je nieuwe pad.