Over mij 

                                                                                                                                                                                                                                                                      

Ik ben Evelyn Ottema, ik heb jaren in de psychiatrie gewerkt, wat maakt dat ik beschik over ervaring en professionele kennis. Daarnaast ben ik zelf ervaringsdeskundige, ik heb mezelf lange tijd tegen gehouden om een mooier leven in te stappen. Waarom? Niet goed weten wat ik wilde. Angst om mensen kwijt te raken, angst om zekerheden die ik had kwijt te raken, angst voor wat mensen ervan zouden vinden en om te falen. Oftewel, ik heb me lang klein gehouden, inmiddels doe ik het goed op de schaal van geluk en weet ik dus ook hoe je je leven kan ombuigen naar een fijn en vervuld leven.

Wist je dat als je Evelyn omdraait er ‘ny leve’ staat (nieuw leven)? En dat is precies wat ik wil doen. Ik wens iedereen die zich een beetje herkent in mijn verhaal een nieuw/mooier leven toe en help daar graag aan mee.

Mijn doel is om mensen te helpen (her)ontdekken, en vervolgens te krijgen, waar ze gelukkig van worden. Want je wil op je tachtigste niet denken ‘had ik maar…’

Lijkt dit je wat? Bel dan 06-54685202 of mail naar info@evelynottema.nl dan maken we even een afspraak om een bakje te doen, denk ik met je mee en te kijken we of ik de persoon ben die jouw verder kan helpen.


  


Evelyn is open , eerlijk en puur en laat je volledig in je waarde. Daarom is het voor mij elke keer makkelijk om mijn verhaal met haar te delen. Ze oordeelt niet, kan naar het totaal plaatje kijken en is niet zwaar op de hand. Ze stelt goede vragen, die mij elke keer weer verder helpen. Haar ‘no-nonsense ‘ kijk op dingen en haar humor houden het voor mij luchtig, ook al gaat het soms over een zwaar onderwerp. Ik ben blij dat ik haar ontmoet heb en zie elke keer uit naar onze gesprekken!