Ervaringen

                                                                                                                                                                                                                                                                      


Andrea

Mijn gesprekken met lieve Evelyn ervaarde ik zeer prettig. Ik stond compleet vast in mijn leven. Wist niet meer waar ik stond wat ik wilde en waar ik heen wilde gaan. Door de gesprekken kwam ik er achter wat ik wel wilde in een relatie en hoe mensen mij zien, wie ik ben en wat ik wil in het leven. Ik ben heel ver gekomen en voel mij gelukkig met waar ik nu sta. Op werkgebied ben ik nog steeds op zoek naar dat gene. Als ik maar in me zelf blijf geloven kom ik er wel. Dat heeft Evelyn mij meegegeven en nog zoveel meer. Een eyeopener...bedankt Evelyn. X
   


Marieke


Vanaf de eerste keer dat ik met Evelyn in gesprek raakte, voelde ik me erg bij haar op mijn gemak. Na een half uur praatte ik het met haar al over onderwerpen, waar ik normaal gesproken niet zo snel met een onbekende over praat.  Ik voelde me erg ontvangen in mijn verhaal en dat gaf me een fijn gevoel.

Evelyn is open , eerlijk en puur en laat je volledig in je waarde. Daarom is het voor mij elke keer makkelijk om mijn verhaal met haar te delen. Ze oordeelt niet, kan naar het totaal plaatje kijken en is niet zwaar op de hand.  Ze stelt goede vragen, die mij elke keer weer verder helpen.  Haar ‘no-nonsense ‘ kijk  op dingen en haar humor houden het voor mij luchtig, ook al gaat het soms over een zwaar onderwerp. Ik ben blij dat ik haar ontmoet heb en zie elke keer uit naar onze gesprekken!                                                                                                   Linda 


Wauw!! Het is echt al een tijd geleden. Ik denk nog elke dag wel aan ‘iets’ wat we besproken hebben tijdens de dagen! Wat ben ik geïnspireerd geraakt door jou als coach en onze gesprekken!! Spreuken, woorden, inzichten en praktische dingen passeren nog vaak mijn gedachten. Ik ging altijd met zóveel plezier naar onze leuke coachdagen. Ik weet nog dat ik terug kwam van mijn reis en mijn pad niet zo goed kon vinden. Het leek me leuk eens met iemand mijn ‘problemen’ te delen om verder te komen in waar ik vast zat. Ik zag meerdere keren de advertentie voorbij komen op Facebook en wat ben ik blij en dankbaar dat ik zo’n leuke mens heb ontmoet als jou. Altijd open, luisterend naar mijn verhaal, het delen van eigen ervaringen en wat hebben we ook veel plezier en lol gehad. Super blij werd ik altijd van die dagen. Mijn leven is nóg veel leuker geworden dan dat hij al was. Door de woorden, opdrachtjes en inzichten heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en het allerbelangrijkste en mooiste mijn eigenwaarde. 


Kortom, ik heb zooooooooveel gehad aan jou leuke coachdagen, gesprekken en inzichten. Ben ik je heel erg dankbaar voor!

Anoniempje

Ik maakte een afspraak bij Evelyn, met nog geen idee hoe deze vrouw mij weer verder kon helpen, naar mijn idee had ik alles zelf wel uitgevonden en wist ik ook waar mijn zwakke punten lagen. Dat moest ik toch zelf wel kunnen oplossen? Desondanks voelde ik nog steeds een gemis, waar je geen woorden aan kunt geven. Een soort van overlevingsstand die je niet kunt uitschakelen.


De eerste afspraak was een oriënterend gesprek, ik kon nog afhaken voor mijn gevoel, er achter komen dat het allemaal wel mee viel. Maar gaande weg het gesprek merkte ik wel meteen hier moet ik voor gaan, dit moet ik voor mezelf doen! Waarom? Omdat ik het waard ben! Degene die mij dat heel duidelijk heeft gemaakt is Evelyn, zelfs als ik dacht wat ik nu vertel slaat nergens op, dacht ze met me mee en niet om me terecht te wijzen, maar juist om me weer een stap verder te helpen! Omdat je het waard bent en dat gene wat je wenst beslist niet onmogelijk is! Zolang je er maar in gelooft.


Ik heb de sessies met Evelyn dan ook als erg prettig ervaren! Laagdrempelig, met respect en erg liefdevol! Ze heeft me geleerd weer meer te voelen en dat ook toe te laten in plaats van het knopje 'overlevingsstand aan'. Ik hoop dan ook dat ze nog heel veel andere mensen een stap verder gaat helpen.Gine


Zojuist een gesprek met Evelyn Ottema gehad. Wat super zeg! Je hebt me veel duidelijkheid gegeven. Dank je wel. Het was echt heel fijn. Wat een goede tips heb ik van je gekregen. Nogmaals heel erg bedankt. Om in de woorden van buzz lightyear te spreken; Op naar de sterren en daar voorbij! dikke knuffel Gine


Deborah


Na een loopbaanbegeleiding gevolgd te hebben, had ik nog steeds het gevoel dat ik niet verder kwam. Wel veel ideeën, maar durfde de stap niet te nemen. Wat hield mij tegen, was een van de grote vragen. Na een intake gesprek, ben ik het traject met Evelyn aangegaan. Na een intensieve dag van veel gesprekken over diverse onderwerpen ben ik tot diverse inzichten gekomen. Een van de belangrijkste is dat ik mijn werk erg leuk vind, maar ook dat de uitdagingen om verder te komen/ eigen ontwikkeling ontbreken. Mijn interesse blijken verder te gaan dan mijn werk. Dus na veel wikken en wegen ga ik dit jaar beginnen aan 2 cursussen die gedeeltelijk buiten mijn vakgebied liggen. Dus verder kijken dan mijn eigen neus lang is, was het advies. Het heeft mij veel opgeleverd om dit traject aan te gaan. Mocht je twijfelen of dit iets voor jou is, ga een intake gesprek aan en volg daarna je gevoel. Het heeft mij veel opgeleverd en dat gun ik iedereen. Evelyn nogmaals bedankt voor deze eye openers.

Lisanne


Lieve Evelyn Ottema, ik heb veel aan je gehad omdat je precies je vinger op de juiste plek weet te leggen, precies de juiste dingen weet te zeggen, precies dat uit mij weet te halen wat nodig is, precies weet hoe je mij een goed gevoel kunt geven en tegelijkertijd laat nadenken. Precies op het juiste moment belt voor een fijn, hartverwarmend gesprek. Daar word ik gelukkig van!
Keep up doing the good work! Liefs...


Ilonka


Evelyn geeft je snel inzicht in hoe je anders kunt denken en dingen kunt aanpakken. Een heel inspirerende vrouw. Ik vind haar fantastisch.

Nikki


Evelyn zette mij op een andere koers. Een echte eye opener voor mij. Kijken naar het positieve deed ik al dacht ik, maar dit kan ik nog veel meer doen op meerdere punten in mijn leven. En belangrijkste voor mij; je creëert je eigen leven. Alleen jij kunt er wat van maken. Ik leef meer voor anderen maar ga nu proberen mezelf op nr 1 te zetten. Evelyn heeft de kracht om je in een positieve flow te brengen en ook te blijven.
Jaqueline


Dankzij Evelyn weer in de juiste stand en op de juiste koers gezet dmv een heel eerlijk, open en fijn gesprek!