Losse blokken

Blok grenzen 

Hoe is er in het leven met jouw grenzen om gegaan? Hoe is jouw beeld van grenzen gevormd? Wat is de impect van  de grenzen die je als kind hebt opgedaan? 

En hoe ga jij nu met die grenzen om? Ben je een pleaser? Ben je veel bezig met andermans verwachting? Hou je je klein of durf je voluit te leven? 

Dit zijn vragen die ik graag me je onderzoek tijdens het blok grenzen. Zodra je hier  een duidelijk beeld over hebt kan je hierin namelijk ook andere keuzes maken, en die zullen leiden tot een andere realiteit. 

Duur: 3 weken/ 3 dagdelen
Prijs: €950

Blok zelfliefde 

Hoe sterker je zelfliefde is hoe makkelijker je door het leven gaat. Je kan diepere relaties met mensen aangaan, je maakt je meer druk over wat jij vind of wil, en minder om wat anderen daarvan zullen vinden. Hierdoor kies je sneller voor een relatie/baan/vriendschappen die echt bij je passen. Gewoonweg omdat je voelt dat jij dit waard bent (dit klinkt misschien cliché, en als een open deur, maar desalniettemin is het wel waar!) 

Duur: 3 weken/ 3 dagdelen
Prijs: €950

Blok levenskracht 

Krachtig in je leven staan betekent dat je tevreden met jezelf bent, dat je de dingen doet die bij je passen en waar je blij van wordt. Dat je je in staat voelt om richting aan je eigen leven te geven. Dat je je niet meer klein houdt maar gaat staan met heel je zijn. 

In dit blok wakkeren we je innerlijke kracht aan en ga je weer staan voor jezelf. 

Duur: 3 weken/ 3 dagdelen
Prijs: €950

Zit jouw thema er niet tussen? Neem gerust contact met mij op, ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen!